sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Talviturkki pois x 2

Viivi on viikonlopun aikana heittänyt talviturkin ja heittänyt talviturkin. Jänskä arvoitus...

Aluksi lähti talviturkki, kun Viivi pulahti ojaan uimaan. Päästin neidin jäähileiden sekaan polskuttelemaan, kun oltiin jo lähellä kotia. Peto katseli uimista vierestä, kasteli varpaansa ja perääntyi pois. Liian kylmää vielä meidän nahkikselle.

Samaisella lenkillä tapahtui jotain muutakin iloista. Viivi ja Peto leikkivät keskenään! Kävin remmilenkillä juoksuttamassa valkoiset jääkiekkokaukalossa. Puhuin puhelimeen ja puhelun aikana Viivi vaani Petoa ja yritti saada herraa leikkimään ainakin viisi kertaa. Lopuksi Peto heltyi ja spurttaili Viivin kanssa pitkin kaukaloa. Pari kertaa Peto jopa pysähtyi vähän pöllöttämään. Peto "elämä on vakava asia" Petskunen on leikkinyt viimeksi yli vuosi sitten. Talvella se kerran melkein leikki Viivin kanssa, mutta muisti sitten, että leikkiminen on typerää. Tällä kertaa Petokin suorastaan vapautui. Lisää vaan siis lenkkeilyä Viivi + Peto -kokoonpanolla, niin noiden välit voisivat lämmetä vielä lisää. Ja tuo puhelimeen puhuminen on muuten aika varma keino saada tyypit leikkimielelle. Kerran vuosi - pari sitten kokeilin teoriaa. Olin myös silloin juoksuttamassa koiria jääkiekkokaukalossa. Otin puhelimen korvalle ja puhelin jotain epämääräistä... ja leikki alkoi. Mikähän taika siinäkin on?



No sitten sen toinen talviturkin heitto. Otin ja nypin neitikoiramme tänään. En ottanut ihan kaikkea pois, mutta aikamoisen kasan kyllä. Nyt on Viivillä taas kesätukka. Meinasin nyppiä Vinkulan jo pari viikkoa sitten, mutta sitten minulle iski se jännetuppitulehdus. Käsi tuntui kestävän ainakin noin tunnin nyppimisen. Vähän yritän vielä tuota rannetta varoa, ehkä turhaan. Mutta ei vara venettä kaada.



Ettei menisi ihan vaan hehkuttamiseksi, niin kyllä tähän viikonloppun mahtui yksi vähän vähemmän mukavakin juttu. Pedon poski turposi eilen ihan yhtäkkiä aikamoiseksi limpuksi. Katsoimme sohvalla elokuvaa ja elokuvan loputtua huomasimme asian. Ennen elokuvaa Peto näytti aikalailla normaalilta. Ihme juttu. Aamulla poski oli vielä vähän turvoksissa, mutta nyt naama on jo melkein normaali. Pedon suussa näkyy ylähampaiden ikenen ja huulen yhtymäkohdassa jonkinlainen haava/reikä, ehkä turvotus johtui siitä. Pitää nyt vähän seurailla tilannetta. Peto on kuitenkin syönyt ihan hyvin ja ollut reippaalla tuulella, joten mistään kamalan vakavasta ei ehkä ole kyse. Ainakaan toivottavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti