sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Huh hellettä!

Puin tänään lenkille ehkä hieman liikaa vaatetta päälle. Ja vielä kaikenlisäksi mustat housut ja mustan fleecetakin. Tuli vähän hiki. Kuten myös koirille. Viiville ja Pedolle riitti näköjään reilun tunnin remmilenkki tänään ihan hyvin. Vein ne jälleen jääkiekkokaukaloonkin juoksemaan, mutta tyypit jolkottelivat kaukalon kerran ympäri hyvin laiskannäköisesti. Liian kuuma siihenkin hommaan.



Leo on saanut olla ulkohäkissä ja äsken Leksa kävi vähän juoksemassa naapurin Toivo-koiran kanssa. Tai tarkoitus oli, että pojat olisivat juosseet keskenään. Todellisuudessa homma meni niin, että Leo ajoi naapurin Hermanni-kissan puuhun ja vahtasi sitten sitä puuta. Mutta hiki tuli siinäkin hommassa. Sain Leksasta jonkinlaisen seisomiskuvankin omassa pihassa, kun Leksa vahtasi edelleen sitä puuta:



Siinäpä ne tärkeimmän tähän mennessä. Olen menossa Pedon kanssa vielä tänään yhden kaverin luo mahdollisesti rottajahtiin. Kaveri oli nähnyt pihassa tällä viikolla jonkun eläimen, joka oli kuulemmasta näyttänyt rotalta. Sanoin kyllä, että Peto ei välttämättä löydä rottaa, mutta kaverin mukaan hänen mielensä on rauhallisempi, kun Peto on käynyt katsomassa heidän terassinalustansa. Voin tulla myöhemmin raportoimaan, jos jotain raportoitavaa tulee. Luulen kyllä, että reissu menee enemmänkin meidän omistajien juoruiluksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti