keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Koekalenteri...tai sen alku

Noni, nyt mä oon tuominnut itseni ikuiseen tuskaan ja ahdistukseen. Tai ainakin reilun kuukauden mittaiseen jatkuvaan jännitämiseen. Tai siis... ilmoittanut Leon muutamaan kokeeseen.

16.4. pelastushakukoe, peruskokeen pimeäosuus. Tämä ei oikeastaan hirveästi jännitä. Viivin kanssa olen käynyt senverran tämän lajin kokeissa, että pahin jännitys on jo koettu. Tässä olisi nyt vajaa pari viikkoa aikaa hioa paikallapysyminen varmemmaksi. Vähän enemmän voisin myös harjoitella Leon pysäyttämistä maastossa. Muuten Leon vauhdilla kokeen pitäisi olla aika varma nakki, ellei jotain ihmeellistä sitten tapahdu.

28.4. epävirallinen tokokoe. Ilmoitin Leon mölliluokkaan. Ajattelin varmuuden vuoksi pitää auki sen vaihtoehdon, että voin palkata Leksan jossain välissä. Tavoitteena olisi mennä koe läpi palkkaamatta, mutta pelataan varman päälle. Liian vähän on tullut tehtyä kilpailunomaista treeniä ja niissäkin vähissä treeneissä olen huomannut oman jännittämiseni vaikuttavan Leoon aika tavalla. Tämän kokeen jälkeen on sitten vielä aikaa treenata viralliseen kokeeseen niitä asioita, jotka menivät pieleen (ja varmasti jotain menee, vaikka Leksan pitäisi osata liikkeet aika hyvin).



22.5. virallinen tokokoe. Aaargh! Jo pelkkä ajatus saa puntit tutisemaan. Tähän mennessähän mulla on tuota tokokoe-kokemusta Viivin kanssa yhdestä epävirallisesta ja yhdestä virallisesta kokeesta. Eli jännittää, ja paljon. Mutta nyt kun tuli ilmoittauduttua, niin on PAKKO treenata kunnolla. Pitäisiköhän väsätä hyppykin omaan pihaan jostain pahvilaatikosta ja rimoista? Pitäisiköhän treenata seuraamista melki joka päivä? Pitäisiköhän ottaa joku paikallamakuutreeni vaikka nyt heti olohuoneessa? Pitäisiköhän mennä nukkumaan? Saankohan nukuttua? Missä Leo on? Ai, se makaa tuossa vieressä... Pitäisiköhän treenata sitä paikallamakuuta vielä ennen nukkumaanmenoa? Minkähänkokoisen pahvilaatikon tarvitsen? Onkohan routa sulanut niin paljon, että saan jotkut kakkoskakkosen pätkät lyötyä maahan? Millä teroitan ne tolpat? Kirveellä? Pitäisiköhän ottaa se paikallamakuutreeni nyt heti?... ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti