torstai 28. huhtikuuta 2011

Epäviralliset tokokisat

Tänään oli se Leon epävirallinen tokokoe. Olin ilmoittanut Leksan mölliluokkaan, että voin palkata sitä liikkeiden välissä tarvittaessa. Tällä kertaa liikkeet olivat: Seuraaminen kytkettynä, maahanmeno seuraamisen yheydessä, luoksetulo, seisominen seuraamisen yhteydessä ja hyppy. Viimeisenä otettiin vasta luoksepäästävyys ja minuutin paikallamakaaminen.



Seuraaminen kytkettynä lähti liikkeelle aika ok. Vähän Leksa huuhaili ja sen vuoksi täyskäännös meni ihan pipariksi. Pysähtymisessäkin Leo taisi jäädä seisomaan. Siitä kuitenkin ysi, koska kisasimme mölliluokassa. Itse olin aika tyytyväinen, se meni kuitenkin paremmin mitä odotin.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä. Kivasti meni, seurasi aika hyvin ja meni maahan ensimmäisellä käskyllä. Olisi voinut mennä vähän nopeamminkin. Nousi kuitenkin istumaan vasta toisella käskyllä, joten ysi napsahti.

Luoksetulosta kymppi! Olin itsekin tyytyväinen, Leo tuli lopuksi jopa suoraan perusasentoon, mikä ei ole ihan itsestäänselvyys tässä liikkeessä.

Seisominen seuraamisen yhteydessä. Siitäkin kymppi, jes! Seisominen on viimeaikoina mennyt vähän niin ja näin, Leo tarjoaa aika helposti maahanmenoa nykyään. Tänään homma sujui kuitenkin hyvin.

Hypystä ysi, koska Leo meni maahan hypyn taakse. Jos jotain positiivista pitää keksiä, niin nousi istumaan ensimmäisellä käskyllä. Herralla kun on tapana juurtua maahan vähän liiaksikin välillä. Eikä muuten haukkunut hypyssä, sitäkin joskus esiintyy.

Luoksepäästävyys oli kymppi, siinä ei mitään erikoisempaa. Leo pysyi vierellä, vaikka vähän häntää heiluttelikin.

Minuutin paikallamakaaminen kasi. Meni maahan vasta toisella käskyllä ja maatessa haisteli ja taisi vähän vinkuakin. Nousi istumaan kuitenkin ensimmäisellä käskyllä.

Kokonaisvaikutus ysi. Tuomarin mukaan olisin voinut innostaa ja kehua liikkeiden välissä vähän paremmin. Ja muutenkin meni oli paikoitellen vähän vaisuhkoa.

Täytyy muuten sanoa, että en palkannut liikkeiden välissä, koska Leksalla tuntui pysyvän kontakti kohtuullisesti kokoajan. Leosta kyllä huomasi, että mun jännittäminen vaikutti siihen jonkinverran. Seuraamisessa sen huomaa, kun Leksa yrittää rauhoitella minua (ja varmaan myös itseään) haahuilemalla ja liikkeiden välissä haistelemalla maata. Uskallan kuitenkin mennä siihen virallisen kokeeseen aika hyvillämielin tämän jälkeen. Vähän jänskättää ne seuraamiset, kun niitä on vielä kaksi. Ja paikallamakuuta täytyy vaan harjoitella ja harjoitella. Myös hyppyä pitää treenata vähän lisää. Palkkaamattomuus ei tunnu ainakaan tällä hetkellä olevan kovin suuri ongelma.

Pistemääräksi saimme tänään 183/200. Sillä irtosi 4. sija aika kovatasoisessa mölliluokassa, jossa oli 7 osanottajaa. Ei tällä suorituksella olisi oikeassa kokeessa ehkä ihan sitä 1-tulosta saatu, mutta onhan tässä vielä kuukauden verran aikaa treenata ;) Kokeeseen lähden hakemaan 1-tulosta (koska pitäähän sitä olla tavoitteita), mutta en ole älyttömän pettynyt, vaikka huonomminkin menisi. Jokin ajatus pitäisi kuitenkin saada tuohon paikallamakuun harjoitteluun. Millähän ihmeellä sen saisi pysymään hiljaa ja haistelematta? Ajattelin kokeilla takapalkkaa tai jotain muuta vastaavaa. Pitkillä paikallamakuilla olen tainnut saada aikaan sen, että Leksan mielestä koko liike on tajuttoman tylsä, joten jotain tekemistä täytyy keksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti