keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Kaikesta huolimatta...

Niin kovasti kun minä yritin ottaa varman päälle tuon Leon jalan kanssa... Nyt Leo on kuitenkin taas kolmijalkainen. Se alkuperäinen vaiva on ilmeisesti kyllä parantunut.

Polkuanturan haava näyttää hyvältä, eikä Leo tunnu aristelevan, vaikka olen painellut anturaa ja haavan kohtaa. Se on loukannut saman jalan nyt toisesta kohdasta. "Ranteen" kohdassa on joku pieni nirhauma, ei siis mikään iso haava. Mutta tietenkin Leo on nuollut haavaa ihan maanisesti, kun en heti huomannut asiaa. Lisäksi tassu punottaa jostain syystä sieltä tassun "sisältä", eli anturoiden välistä. En tiedä, onko se seurausta tuosta tassun nuolemisesta. Haava ja punotus ei ole tuntunut vaivaavan Leksaa pahemmin, enkä ole nähnyt sen nuolevan tassua kuin pari kertaa. Ilmeisesti se on kuitenkin nuollut jalkaansa aika hemmetin paljon enemmänkin. Eilen olin sen kanssa tokotreeneissä, eikä jalka vaivannut herraa yhtään. Kuitenkin illan mittaan se rupesi ontumaan jalkaa ja nukkumaan mennessä se ei astunut jalalla enää oikeastaan ollenkaan. Leo on nyt sitten taas tötterön kanssa melkein 24/7. Ehkä tuo pieni haava on nyt sitten kuitenkin tulehtunut. Soittelen aamulla todennäköisesti eläinlääkäriin, koska Leksa on ontunut nyt jo vuorokauden. Tai siis oikeastaan konkannut, koska Leo ei varaa jalalle painoa juuri ollenkaan.

Ihan vaan kuva tätä kirjoitusta piristämään



Voi huokaus! Kyllä tässä kai pitää taas katsoa peiliin. Olisi pitänyt huomata pieni haava heti, olisi pitänyt huomata, että Leo nuolee sitä ja olisi pitänyt laittaa heti tötterö takaisin päähän, eikä odotella paria päivää, että meneekö haava huonompaan suuntaan. Kyllä nyt harmittaa. Ihan jo tietysti sen vuoksi, että Leo raukkaparka on kipeä. Vähän kyllä siksikin, että jälkikausi olisi jo kivasti alkanut, mutta en pääse Leksan kanssa treenaamaan. Pääasia nyt on kuitenkin, että Leo tulee kuntoon. Kunhan tuo jalka saadaan paranemaan ja tötteröstä päästään kokonaan eroon (tällä erää), Leo täytyy hieroa. Tuon raskaan tötterön kanniskelu viikkokaupalla rasittaa varmasti niskaa. Ja Leo ei myöskään tötterönsä kanssa varo mitään, joten se törmäilee jatkuvasti vaikka mihin ja välillä niska kääntyy aika eksoottisiin asentoihin :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti