keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Paimenkoirat lenkillä

Sunnuntaina oli niin hieno keli, että oli pakko lähteä vähän pidemmälle metsälenkille. Kaveriksi saimme Sylvin ja Shiron (no tuli niiden omistajakin mukaan). Pakkasen vuoksi Peto sai jäädä kotiin. Viivin kanssakin olisi ollut vähän siinä ja siinä, sekin sai jäädä sitten kotiin, kun pentukoira tuli lenkille mukaan. Eipä viitsitä ottaa sitä riskiä, että Viivi saa jonkun raivarin ja pentu elinikäiset traumat.

Ennen lenkillelähtöä otettiin meidän pihassa Leolle ja Sylville vielä ilmaisutreenitkin. Kumpikin sai haukkua eri asennoissa olevaa ihmistä ja palkaksi sai riehua patukan kanssa. Leo muuten leikkii kotona paljon paremmin kuin vieraassa paikassa. Olisiko sitten kyse siitä, että kotona on turvallisempi olo, vai enemmänkin siitä, että "siellä muualla" Leo odottaa tapahtuvaksi jotain ihan muuta. Hyvä treeni joka tapauksessa.

Maanantaina hakutreeneissä koko leikkiminen ja ilmaisutreeni menikin jo sitten kokolailla hyvin. Leo tarvitsi näköjään vaan muutaman toiston, että se tajusi homman. Seuraavalla kerralla joku voisi jo mennä piiloonkin uuden lelun kanssa.

Itse sunnuntain lenkistä ei sitten olekkaan juuri mitään kummoista kerrottavaa. Siellähän ne juoksivat ja painivat. Kolmen koiran koplassa tuntuu olevan lähes poikkeuksetta se kuvio, että kaksi leikkii ja yksi kannustaa vieressä. Seuraa muutama kuva reissusta.

"Mikäs juttu tämä on?"
"Juokseminen on NIIIIIN siistiä!"
Koko porukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti