torstai 29. joulukuuta 2011

Kurainen, kuraisempi, joulu

Peto ja Oskari lähtivät mökille viettämään joulua jo aatonaattona. Itse jäin vielä kotiin Viivin ja Leon kanssa. Olin menossa aattona oman äidin luo syömään ja sitten vasta mökille. Ennen jouluruokaa oli tietenkin vuorossa koirien joululenkitys. Olen löytänyt uuden kivan peltoreitin ja kävin viimeviikolla parina iltana kävelemässä sen. Lunta oli vähäsen ja maa jäässä. Mutta aattoaamuna ei sitä lunta sitten ollutkaan. Kura vaan lensi, kun ystävykset kirmasivat pitkin lakeuksia. Leo kävi jopa luomassa uimassa... jouluaattona!

Joululenkkiä seurasi luonnollisesti joulukylpy...

Onneksi mökillä oli vielä lunta. Joulupäivänä kävimme koirien ja lasten kanssa pienellä makkaranpaistoreissulla. Ja ihan hyvä niin. Koko seuraavan yön satoi vettä kaatamalla ja tapaninpäivänä olikin mukavan jäistä ja liukasta. Koirat liukastelivat siihen malliin, että taidan varata jokaiselle ajan hierojalle heti alkuvuodesta.


Mutta siinäpä meidän joulu pähkinänkuoressa: ulkoilua, syömistä ja hyvää seuraa. Ja onneksi edes vähän sitä luntakin. Saisi vaan se kunnon talvi jo tulla. Käsi ylös ne, joita kura ja jatkuva koirien peseminen ärsyttää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti