sunnuntai 12. lokakuuta 2014

BH Leksa

Useamman vuoden jo on ollut suunnitelmissa, että suoritan BH-kokeen Leon kanssa. En ole vaan ikinä saanut aikaiseksi, että olisin itse opetellut sen seuraamiskaavion kokeeseen ilmoittautumisesta puhumattakaan. Nyt sitten ilmoittauduin viimetipassa, kun kokeeseen oli vain noin viikko aikaa.



Kesän mittaan olen tehnyt Leon kanssa BH-kokeen pätkiä, mutta en ikinä sitä kaaviota kokonaan. Pysyin samalla linjalla. Tiesin, että Leo osaa kaikki tarvittavat asiat, minun pitää vaan osata se kaavio. Henkilöryhmässä kiertelin vähän ylimääräistäkin ja taisin pysähtyä ilman remmiä kahdesti ryhmässä. Muuten kaavio meni aika hyvin. Leo ei jaksanut odotetusti pitää kontaktia kunnolla ihan koko aikaa, vaan se yritti vähän haistella välillä nurmikkoa. Muistaakseni saimme kuitenkin jokaisesta osiosta erittäin hyvän tai erinomaisen. Myös paikallapysyminen meni hyvin, siitäkin taisi tulla erinomainen. Siinä seisoskellessa yritin ajatella vaan, että Leo pysyy kyllä. Ja jos ei pysy, niin kyllä minulle siitä sanotaan. Ja ilmeisesti se oli ihan hyvin pysynytkin, tuomari ei ainakaan maininnut mistään muusta.

Kaupunkiosuus meni myös hyvin. Leo ei tainnut kummemmin edes huomata niitä ohitettavia koiria, lenkkeilijöitä ja autoja sun muita. Paikka sattui olemaan aika vilkasliikenteinen ja kokeeseen liittymättömiä ihmisiäkin oli paljon liikkeellä.



Täytyy kai myöntää, että oli tehnyt omassa päässäni tuosta kokeesta paljon isomman jutun, kuin mitä se olikaan. Kyllähän se seuraaminen on aika pitkä, mutta kokeen pääsee läpi vähemmän-täydelliselläkin suorituksella. Tuloshan on vaan vaan hyväksytty tai hylätty.

Niin tai näin, Leo sai yhden hienon koulutustunnuksen lisää. Siihen listaan, jossa oli ennestään vain yksi koulari. Elikkäs Leon virallinen nimi menisi nyt seuraavassti: TK1 BH GwynionCiao. Mutta ei sitä lasketa, kun Leo on kerran virallisesti sekarotuinen ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti