sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Takajälki

Siinähän se on otsikossa yhdellä sanalla se mun ja Leon jälkiongelma. Luulin, että Leksalla oli jo joku haisu jutusta, mutta viimeksi tehty treeni osoitti, että ei sittenkään. Leolle oli tehty kaksi hyvää jäljennostojälkeä, jotka ehti vanhentuna vähän reilu neljä tuntia. Molemmilla Leo jälkeen törmättyään tutki jälkeä hienosti molempiin suuntiin.... ja päätti lähteä siihen väärään suuntaan. What The Mitä?!? Miksi? Luulisin, että nyt Leo ainakin tiesi, mihin suuntaan ihminen oli mennyt. Jostain syystä se kuitenkin luuli, että täytyy lähteä sinne takajäljelle. Kun samaa jälkeä nostettiin toista kertaa, Leo lähti heti ihan epäröimättä oikeaan suuntaan. Se näytti siltä, että se selvästi tiesi, missä jälki menee ja täytyy mennä siihen toiseen suuntaan. Arpooko se vaan, vai onko sillä joku ajatus? Täytyy miettiä, miten tätä olisi nyt järkevää treenata. Ehkä ei sittenkään kannata päästää Leksaa sinne takajäljelle edes pientä matkaa? Ärsyttävää ja toisaalta niin siistiä. Että on ongelma.



Itse jäljestäminen meni hyvin. Leo risteili hieman jäljen päällä, mutta selvästi siitä näki, koska se on jäljellä ja koska metrin - pari sivussa. Myös esineet löytyivät ja Leo oli todella onnellinen esineet löydettyään. Eli siitä osasta en ole kovin huolissani. Toki tässä kannattaisi treenata niitä pidempiä ja vanhempia jälkiäkin. Vaikka se meidän jälkikoe kyllä peruuntui. Mutta treenata pitäisi joka tapauksessa.

Myös Viivi-Vinkunen pääsi viimeviikolla vähän treenaamaan. Sillä oli kaksi vierasta maalimiestä piilossa ampumaradalla. Viivi päästeli taas melkoisella riemulla ja pussailikin toista maalimiestä. Näytti vähän siltä, että Viivi sai kaksi uutta fania. Ennen "maastoon" menemistä yritin tehdä Viivin kanssa vähän tottista. Se suostui pysymään paikallaan vain seisoen, koska kylmä maa. Seuraaminen ei kiinnostanut yhtään, ehkä puoli metriä mentiin hyvin. Mutta ei se mitään, Viivi saa tehdä, mitä Viivi haluaa tehdä. Suurimman osan ajasta. Pääasia, että sillä on kivaa. Ja sillähän on aina kivaa, kun se saa etsiä ihmisiä (eli herkku- ja rapsutteluautomaatteja). Pinksu <3

Video lumietsintäkurssilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti