tiistai 14. helmikuuta 2012

Blogin tilastoja

Kurkkasin pitkästä aikaa blogin tilastoja. Ajattelin sitten, että kirjoitampa tännekkin asiasta jostain. En kyllä tiedä, kiinnostaako nämä tilastot mun lisäksi ketään, mutta...

Kaikkien aikojan eniten luettu kirjoitus on ollut Operaatio käsilläseisonta vol. 2. Varmaankin siksi, että laitoin siitä Facebook-sivulleni linkin. Toiseksi suosituin kirjoitus on ollut se, jonka otsikossa mainittiin palomiehet. Ihmiset ovat varmaankin olleet pettyneitä, kun blogista ei löytynytkään kuvia näistä mainostetuista palomiehistä... Voisin luvata, että kun seuraavan kerran mainitsen ostikossa sanan "palomies", niin liitän juttuun edes yhden palomiehen kuvankin. Ja kun nyt kirjoitin sanan jo monta kertaa, niin joku hakukone saattaa ohjata tähän kirjoitukseen. Laitetaan siis jonkinlainen kuva ihan vaan sen vuoksi :D

(kuva täältä)


Blogillani ei ole mitään kovin suurta lukijakuntaa. Eniten kävijöitä (309 lukijaa) tähän mennessä blogi on kerännyt viimevuoden toukokuussa. Mikähän siellä on niin kiinnostavaa ollut... Yhteensä lukijoita koko blogin olemassaolon aikana on ollut noin 2 750 kappaletta. Luulisin, että itse olen kasvattanut tuota kävijämäärä aika rutkasti ;)

Suurin osa tulee sivuille meidän kotisivujen kautta. Vanhan blogin kautta tulee myös jonkinverran. Googlen kautta tähän blogiin päätyy kävijöitä eniten, kun hakee Viivin, Pedon ja Leon nimellä eri tavoin (esim. viivi peto leo tai viivi, peto ja leo yms). Vähän erikoisemmillakin hakusanoilla päätyy meidän blogiin, esimerkiksi sanoilla:

kurahousut: Tällä hakusanalla perille on löytänyt useampikin kävijä. Olen käyttänyt sanaa, kun olen kertonut Leon lörinäkakkapäivistä. Että voipi olla, että hakusanan kirjoittaja ei etsinyt ihan sitä tietoa.

hirvikoiralla. punainen haava jalassa: Sorppa, meillä ei ole hirvikoiraa. Mutta koirilla on kyllä useampaankin otteeseen ollut punainen haava tai jopa useampi sellainen jalassa. Tosi harvoin muunvärisiä :D

kirsti pälli: Kuka se on? En tunne, enkä ole tietääkseni kirjoittanut sennimisestä henkilöstä koskaan. Pälli on voinut mennä joskus ja siitä olen saattanut kirjoittaa. Eipä varmaan löytänyt hakemaansa tämäkään etsijä.

kivikaatopaikka: Joo, me käydään siellä joskus lenkillä. Talvella ei käydä, kun siellä on se kuuluista Laihian kunnan pulkkamäki. Lisäksi kivikaatopaikan päällä on pururata ja koirien omistajathan tietävät, että koiran kanssa sinun ei pidä pururadalle menemän. Kesäaikaan se on aika paha, mutta talvella koiran kanssa pururadalle eksyminen voi johtaa vakavampiinkiin yhteenottoihin. Tuttavan koiraa hiihtäjä on joskus yrittänyt seivästää suksisauvallaan, kun tuttava oli kävellyt liian lähellä hiihtolatua. Pohjalaisen etusivulla oli pari viikkoa sitten vallan etusivulla kuva, kun hiihtoladulla oli hevosenkakkaa. Se on vakava asia se. Niin vakava, että etusivulle se täytyy painaa.

Olin myös yllättänyt, että blogissa on niin paljon ulkomaalaisia kävijöitä. Muutaman vahinkolaukauksen toki ymmärrän, mutta jenkkien maastakin jopa 97 kävijää on käynyt kurkkaamassa meidän blogia. Venäjältä 58. Varmaan joku niiden tiedustelupalvelu tutkii suomalaista elämäntapaa ja yrittää löytää meidän heikkoja kohtia. Tiedoksi vaan, että suomalaisilla ei ole niitä. Jos ollaan joskus vähän yksinkertaisia, niin sisulla paikataan.

Eiköhän siinä tullut ne tärkeimmät. Seuraavalle kerralla taas koirajuttuja vähän enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti