maanantai 23. kesäkuuta 2014

Lupaan ja vannon...

..kautta kiven ja kannon. Jos sanani syön, niin mörökölli minut vieköön! Nyt reipastun jälkitreenaamisen kanssa. Paitsi että ihan ekkuna hoidan lomareissut pois kuleksimasta :D Mutta ihan tässä lähiaikoina aloitan treenaamisen toden teolla.

Tänään oli pelastuskoiraporukalla sellainen tavoitekeskustelukerta. Mietittiin, mitä tuli viimeksi luvattua ja onko tavoitteisiin päästy. Ja sitten piti luvata, mitä tekee vielä tänä vuonna. Huomasin, että en ole oikein edennyt tavoitteideni mukaisesti, koska Leo tökkii ilmaistessa edelleen. Lupasin pitää päiväkirjaa treeneistä, jospa sillä tavalla löytyisi se ongelman ydin. Elikkäs aloitan jälleen kerran treenipäiväkirjan pitämisen...

Juhannus mökillä


Lupasin treenata Leon kanssa myös jäljennostoja ja vanhoja jälkiä. Ja pitkiä jälkiä. Ja sitten lupasin mennä loppujälkikokeisiin syksyllä. Ja ehkä haun taidontarkastukseen. Rauniokokeistakin mainitsin. Että tulipa sitten asetettua niitä tavoitteita oikein kunnolla. Voipi olla, että ainakin joku tai jotkut jutut jäävät kevään puolelle.

Viivi-pinksula oppi heti alle viikossa, että flexissä voi kävellä sillä tavalla kauempana. Nyt on sitten viisimetrinen flexi melkein jatkuvasti tapissa. Että eipä siinä kauaa mennyt :D On olemassa sellainen naurettava väittämä, että vanha koira ei opi uusia temppuja. Ei muuten pidä paikkansa. Viivi ainakin keksii uusia koiruuksia ihan jatkuvasti.

"...tuotakin verkkoaitaa voisi vähän tuunata..."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti