keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Tutkimusmatkalla

Käväisin eilen tutkimassa koirien kanssa sitä uutta lenkkipaikkaa. On se kyllä melko hyvä. Maastoltaan tosin sellaista, että käärmeitä voisi olla. Mutta ainakaan niitä ei tullut vastaan tällä kerralla. Paikasta löytyy kesantopeltoa, metsää ja ojia. Koirille ei tarvi ottaa edes vettä mukaan. Autollakin pääsee vaikka mihin saakka, tosin pitää kiertää vähän pitkän kautta, jos haluaa päästä perille saakka. Tosin, kun menee tarpeeksi lähelle autolla, niin koiraset voi päästää suoraan takaluukusta juoksemaan. Krhm, siis jos joku tekisi niin, että ei lämmittelisi koiriaan aluksi. Tiedän "erään", joka lämmittelee koirat kunnolla vain kylmällä kelillä...



Pääasiassa menin vaan teitä pitkin tällä keralla, mutta näyttäisi tuolla olevan kiinnostavia polkujakin metässä. Niitä tutkitaan sitten jollain toisella kerralla lisää.



Lenkkipaikan mahtavuutta tietty lisää vielä se, että olen käynyt siellä vasta kahdesti ja molemmilla kerroilla erinomaisessa säässä. Taidan ottaa jatkossakin osan kesälomasta heti tähän alkukesälle :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti