lauantai 31. maaliskuuta 2012

Pikainen hoitokeino ;)

Nypin Viivin turkin tällä viikolla vähän siistimpään kevätkuntoon. Muistin kerrankin ottaa "ennen ja jälkeen"-kuvat. Näistä kyllä näkee, että nyppimisellä saa ihmeitä aikaan:



Ensimmäisessä kuvassa Viivi näyttää ensinnäkin siltä, että tuolilla seisominen on epämiellyttävimmästä päästä asia, mitä neiti tietää. Sen lisäksi selkälinja näyttää huonolta. Kaulaakaan Viivillä ei näytä olevan oikeastaan ollenkaan.


Toisessa kuvassa häntä on jo pystyssä: "Jee! Nyppimiskidutus on ohi!" Selkä on suora ja neitikoira on laihtunut ainakin kilon. Kuvakulma ei ole kovin hyvä, eli kaula ei vieläkään näytä kovin pitkältä. En kyllä jaksanut siistiä kaulaa ja rintakehää muutenkaan ihan kunnolla... enka mahanalustaa. En tehnyt muutenkaan mitään näyttelytrimmiä (koska en edes osaa tehdä mitenkään kovin hyvää näyttelytrimmiä) vaan siistin ainoastaan Viivin ulkomuotoa. Jostain syystä karva tuntui olevan aika tiukasti kiinni, vaikka se laadultaan tuntui ihan nyppimisvalmiilta. Viivi tuntui kärsivän nyppimisessä normaalia enemmän, niin en viitsinyt kiusata sitä enempää. Yleensä Viivi ei osoita minkäänlaisia kivun merkkejä, kun nypin sitä. Ainoastaan se ärsyttää, kun pitää pysyä paikallaan. Tällä kerralla vaikutti siltä, että itse nyppiminen olisi tuntunut epämukavalta. En tiedä, mistä se johtui, karva tosiaan tuntui kyllä valmiilta nypittäväksi. Ehkäpä kokeilen parin viikon päästä uudemman kerran, jos olin kuitenkin vähän liian ajoissa.

Mutta tosiaan reilu puolen tunnin käsittelyllä sain notkoselkäisestä kilpikonnakaulasta terveen ja hyväkuntoisen näköisen parsonin. Eikä edes maksanut mitään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti